Framtiden är här, men först fika

Hej hej! Igår gästade Claudia, Hanna, Ida och Bella mig. Vi alla var för fattiga för att ta en fika inne i stan så jag ställde upp och bakade brownies till hela gänget. Den var smarrig även om jag fortfarande är lite småsur över att jag inte lät den vara i ungen lite längre. :((( Då skulle den vara PERFEKT. Aja, livet går vidare. 
 
Jag måste säga att dessa människor är rena guldkorn. Bara att sitta i mitt kök, skratta tillsammans och prata om hur livet är bra som det är just nu, det är helt okej för mig. De är solljuset i mörkret för mig! Skit va djup jag blev, men detta är min blogg och jag får vara hur cheezy jag vill!!! 
Har gått den här vägen varje dag nu sen min "prao" började. Det är så skönt att promenera helt själv med en bra bok i lurarna. Annars sitter mest hemma och ritar till mitt gymnasiearbete, vilket är roligt faktiskt! Fick ett mail från en skola i Damnark som jag är sugen på att ansöka till, men insåg att sista datumet var redan 15 mars. Suger, men hade ej klarat det tillsammans med körkortet och allt annat som har varit. Ändå så bröt jag ihop och började gråta, för jag insåg att snart är mitt gymnasieliv över, och jag måste börja ta beslut över hur mitt liv ska se ut.
 
 
Det är läskigt, jag är inte redo.