The last of us

Okej, 2015 är här och jag har inte gjort ett piss. Jag har nog aldrig varit såhär lat på ett lov. Dagarna bestod i princip av mig gå upp ur sängen, äta frukost, kolla på någon serie (bobs burgers ofc) och sen spela The last of us. Det tog mig ett år ungefär att få upp modet att börja spela. Jag är extremt rädd för allting som har med zombies att göra. Jag kollade när Pewdiepie spelade spelet och var i princip nöjd med det. Men sen hörde jag att min brosha hade skaffat det och gillade det inte. Så jag tänkte; Varför inte?
Och fyfan, det är nog det bästa jag har spelat i mitt liv. Och det kommer från en person som var rädd ungefär 95 % av spelet. Jag spelar inte alls mycket. Om jag spelar så är det Ratchet and Clank. Hardcore gamer I know.
Storyn är så otroligt gripande från de momentet du börjar spela. Jag vet inte vad som har hänt med mig men jag är så sjukt inne i spelet? Och jag klarade av det häromdagen, men vill spela igen??
 
Okej, jag erkänner jag fuskade mig igenom nästan hela spelet. Kanske förstör det upplevelsen, men om jag inte gjorde det skulle jag få en panikattack varje gång en clicker dök upp.
 
Vet inte riktigt vad jag ville med det här inlägget? Men ja, har ni chansen borde ni absolut spela det här spelet. Det är så sjukt värt, även om du har hjärtklappningar varje gång du går in i en fight.