Vänskap på andra sidan globen

Hej hej! Har en liten intressant historia att berätta. Internet är ett fantastiskt ställe. Att man faktiskt kan finna människor man kommer riktigt bra överrens med, som bor på andra sidan klotet? Fann Else via sociala medier och nätet, och nu är vi väldigt bra vänner?? Det är helt sjukt, men det har hänt igen.
 
Jag fick en ny följare på tumblr. Jag har extremt lite följare så jag märker direkt när någon ny har börjat följa mig HAHA. Blev lite nyfiken och gick in hans och såg en bild på honom. Okej, ska jag vara ärlig så var min första tanke; Fan va söt, måste stalka honom. Så ja, det gjorde jag. Delade mig av min nytt "stalkeroffer" till Else, hon tyckte detsamma och började skriva med honom, sen skrev jag och.... Sen skypade vi alla. Det kändes så konstigt och så spännande att prata med honom på riktigt. Så ja, vem var han? Han heter Chufue Jang, är 17 år och bor i Minnasota!
 
Ja, såhär kan det se ut när vi skypar. Vi har bara skypat ett par gånger, och redan planerar vi att han ska komma hit nästa sommar. Det är helt sjukt haha, men är sjukt taggad! Aldrig haft en amerikansk vän, so cool like omg.

Kommentarer:

1 spetsflickan:

skriven

Gud vad kul med en sådan skype session!

Svar: Ja det är verkligen svinkul! Man pratar liksom med en person på andra sidan jorden haha.
None None