Stockholm helg

Hej hej! Nu var det ett tag sen igen. Mycket har hänt under den tiden. Har varit på årets sista spexfest. Så sorligt, men hade jättekul. Dansade och hurrade. Nu är man tillbaka i skolrutiner och ligger efter i precis allt. Fick ett A på väldiiiiigt länge, vilket var väldigt kul! Egentligen är det roligare att få A när man alltid ligger på typ C nivå. 
 
Aja här kommer bilder från festen!!
 
 
Det var riktigt fint inne i dansrummet!! Tog massor av bilder även om jag nog bländade alla med blixten haha. :--)
 
Sen efter spexfesten, knappt fem timmar senare satte jag mig på ett tåg emot stockholm. 6:44 för att vara EXAKT. Var så trött men så taggad för då fick jag träffa min Else. Vi startade dagen med en otroligt god frukost på Lil café. Aldrig varit där, men gud åk dit om ni har chansen! Supergod frukost och kaffe. 
Detta kan nog vara den enda katten jag verkligen tycker om. Har så svårt för katter. Om de är gossiga så går det, men om de är lekfulla och gillar sticka ut sina klor så.... neh. ;_;
 
Uppe i kulturhuset. 
 
"Jag måste köpa en ny nyckelring!!" sa Else. Så vi gick in på Sci-fi bokhandeln och köpte en Sailor Moon nyckelring. Älskar det stället, om det hade varit ett biblotek hade jag aldrig åkt hem.
 
Tygpåsen hon håller i har jag faktiskt designat och ritat själv! Blev supernöjd. Ska nog göra en till mig själv. Men annars, hade det så sjukt mysigt även om jag hade såååå ont i mina fötter haha. Stockholm tar kål på ens hälar det säger jag bara. Ha det så bra!

Kommentarer:

1 clådia:

skriven

Så sa du om min katt med :((((

Svar: Jag gillar din katt hahahaha <3
None None