Några dagar i december

Hej alla fina och glada, ledsna också! Jadu, nu är det den elfte december. Jag har ont i halsen men livet är ändå bra. Dagarna består mest av att jag panikar över vad folk ska få i julklapp, men måste ändå säga att beställa så mycket saker från Ebay är otroligt kul. Allting någonting att se fram emot!!
 
I fredags fick jag göra någonting som var verkligen ögonväckande. Jag och mina vänner gör en dokumentär för skolan och fick chansen att träffa tiggaren Christian. Målet med dokumentären var att visa människan bakom tiggaren. Och jag vet inte varför, men av någon anledning så tyckte folk att det var lämpligt att gå fram till oss mitt i filmningen och berätta sina rasistiska åsikter om vad vi gjorde och tiggaren själv. Blir så jävla arg. 

 
Men filmningen gick väldigt bra, det var kallt och man förstod verkligen hur jobbigt det måste vara att sitta där dag ut och dag in. Lilla pandan fick han av mig, så söt!
 
Vi åkte till Ikea innan filmningen och åt lunch. Har äntligen förstått hur värt det är med Ikea lunch. Så fucking gott jesus. Jag skulle nog beskriva lunchen som lärorik!
 
Och såhär har jag sett ut. Två stilar som jag försöker hålla mig till. Coolgurl med eyeliner och kawaiigurl med linser. Hoppas det funkar??
Och sen till slut var det Secret Santa i söndags. Mysiga människor kom och vi åt tills alla rapade, sen kom jag in med en 70 kr jultomtedräkt som gick sönder direkt. Men kul var det!