Hejdå 2014

En liten årsresume; kommer bli lite blödig och cheezy, bara en förvarning. Snodde frågorna från http://photographias.blogg.se/ (kika in hennes blogg!!)
 
Har du gjort någonting under 2014 som du aldrig gjort förut? 

Ja, jag blev full för första gången. Hade lovat mig själv att inte bli full förrän jag blev 18, och det klarade jag att hålla. Det var nog en av de bästa dagarna i mitt liv. Badade naken i vänern med alla mina bästa vänner, dansade tills jag var helt snurrig och åt så mycket pizza. Tack för att NI gjorde det till en av mina lyckligaste stunder i livet. 
 
 
HAHA, detta är nog årets roliga bild. Ida mådde inte så bra dagen efter. :((((
 
 
Vad mer gjorde jag? Jag åkte för första gången själv till Stockholm! Jag åkte dit för att träffa en vän jag hade fått över instagram. Min första k-popkompis kan man säga hahaha. Jag var supernervös. Vi hade skypat så många gånger, men att faktiskt träffats kändes lite som en dröm. 
 
 
Hennes namn är Else och hon är en av de finaste människor jag har träffat. Fram tills nu har vi setts tre gånger på bara ett år, och planerar redan massa resor till Asien. Helt otroligt! 
 
 
Jag var också på min första konsert. Thirty Second To Mars med Matilda och Amelia, helt otrolig konsert. 
 
Vad har varit dina största framgångar under 2014? 
 
Att jag överkom en av de mörkaste perioderna i mitt liv. Jag vet inte hur det började, men jag har aldrig mått så dåligt som jag har gjort iår. Jag trodde att jag var sjuk hela tiden. Inte förkyld, utan jag trodde faktist att jag hade cancer och massa andra sjukdomar. Jag sökte upp flera symptoner, kollade videos om hur stor chans det var att överleva om man hade hjärncancer och massor mer. Jag ringde 1177 flera gånger bara för att försäkra mig om att jag var frisk. Till slut fick jag en sån panikattack att jag ringde aukten och fick åka dit, även om jag visste att det inte var något fel på mig, men det var så viktigt för mig att få det bekräftat att jag var frisk. Om kvällarna låg jag och tänkte på hur jag skulle hantera livet om jag hade cancer och hur jag skulle dö, därför kunde jag inte sova själv. Man kan säga att jag har varit på toppen av berget och i botten av berget på ett år. Det var sådan slöseri med tid, jag glömde att leva helt enkelt. Men nu kan jag stolt säga att jag sover själv och inte har haft några sådana tankar de senaste halvåret, och det är jag riktigt stolt över. 
 
Blev du kär i år? 
 
Om alla 13 pojkgrupper jag gillar från Sydkorea räknas... så ja.
 
 
Bästa serierna du har sett i år? 

Dexer helt klart!!!! Det blev min och Claudias favoritserie. Och av alla anime så var det Zankyou no Terror. 
 
 
Något du önskade dig och fick?

En roll i min skolas spex. Och det fick jag! Jag spelade Dora utforskaren och det var nog ett av de roligaste perioderna i mitt liv. (bilderna är från facebook, det vill förklara den dåliga kvalitén)
 
Högsta önskan just nu? 

Att 2015 blir ett oförglömligt år. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Emelie:

skriven

Vad använder du för kamera till dina bilder? :)

Svar: Hej! Jag använder Canon 500D :)
None None