Sommaren är slut = jag är tillbaka

Hej! Det var längesen. Ser ni något annorlunda? That's right, jag har bytt design. Men det är inte nog inte en bra ursäkt till varför jag har varit borta. Jag har helt enkelt inte känt för att blogga överhuvudtaget, men nu när skolan har börjat fick jag plötsligt lust, så jag bad min vän Anna att ändra min design, och jag kunde inte blivit mer nöjd. Ni borde checka in hennes blogg! http://photographias.blogg.se/
 
Så ja, vart har jag hållit hus? Jag har mest njutit av sommaren helt ärligt. Haft ett otroligt sommarlov, fyllt med roliga upplevelser hit och dit. Och nu har mitt sista år på gymnasiet börjat, och ska jag vara helt ärlig så är jag taggad. Ser fram emot Spexet, gymnasiearbetet (tro mig om några veckor kommer jag vilja dö) men annars, grymt taggad!
 
Här är några få bilder från min sommar. Har även gjort en film, men ska försöka klirra ut hur jag får upp den på bloggen. Här är Claudia och blåser en helt perfekt bubbla!
Jag har plockat blåbär med dessa sköningar. Älskar blåbär! 
 
 
Jag har varit i Frankrike, blev visserligen förkyld men fick god mat och sol och det var allt som betydde något! 
Min internett Waifu kom på besök i lilla Karlstad, och vi hade sååååå mysigt! Vi pratade K-pop hela eftermiddagen med Markus, bakade kladdkaka med toffefie <(hur fan stavas det?) och såg på koreansk simningsfilm, vilket var pretty gay I have to say, men nice.