Mina framtidsplaner

Frågan som alla har ställt mig under mina tre år på gymnasiet: Vad ska du göra efter studenten?
 
Den här frågan har fått många olika svar. Det är ganska kul när jag tittar tillbaka på det. Jag har velat bli allt möjligt. Jag har alltid haft ett mål. Det känns bra att ha ett mål, då jag kan inte stå ut med tanken att inte veta vad jag vill göra. Men jag vill inte heller vara helt sluten. Vem vet vad som kan hända egentligen? Men frågan var just: Vad ska du göra efter studenten?
 
Svar: Jag ska till Sydkorea. Mer specifikt; Seoul! Det kom ganska plötligt för många, då många gissade på att jag skulle resa till Japan. Jag kan fortfarande inte svara på varför jag valde Korea istället, bara kändes rätt. Japan känns mer som ett semestermål för mig. Korea kan jag knappt någonting om. Man kan inte kalla sig ett proffs på Korea bara för man tittar på massor: What not to do and to do in Korea :---)))
 
Jag ska bo på Korea i 13 veckor, vilket är lite mer än 3 månader. Kommer också bo i en världfamilj, spännande. Är så sjukt taggad, trots sjukdomen som pågår där just nu, förhoppningsvis lugnar det ned sig fram till september, då jag åker! Men det känns fortfarande konstigt. För efter jag kommer hem, ska jag söka till en ny skola, lära mig nya saker som ska senare leda mig till ett jobb??? Det är så sjukt. Kanske de vill ha mig som programledare i Korea, skit det hade varit drömmen! Även deras showbizz är ganska hemsk haha. :(
Vi syns i september Seoul!!!!!!