Cirkellinser

Nånting jag alltid har varit sugen på är cirkellinser. Jag minns att jag och Cecilia pratade om det innan sommaren började, och vi lovade varandra att innan skolan skulle vi beställa. Och det gjorde vi. Var så spännande av någon konstig anledning? Om ni inte vet vad cirkellinser är så är det en kontaktlins som är oftast färgad, menad för att ge en illusion av större ögon. Det är väldigt populärt i Asien! Men som sagt, nu har jag mina alldeles egna linser!!
 
 
 
Jag köpte mina linser på http://www.eyecandys.com/ ! Väldigt bra sida. Var lite osäker eftersom i princip alla köper sina linser på pinkyparadise, men är sjukt nöjd med dessa! Det är en simpel svart ring, och det funkar bra för att få mina ögon att stå ut. Kommer verkligen inte ihåg vad dem hette, tyvärr. 
 
Fick dessutom lite olika reaktioner, tre sycken: "Åh va söt du ser ut!" "Du ser hög ut." "Oj, va läskigt..."
 
 Enda negativa med cirkellinser är att man tycker sina egna ögon blir så tråkiga utan, trist nog. Men det är kul att kunna förändra sig när man vill! När jag först provade dem trodde jag att jag skulle bli blind för jag var så rädd, men det gick jättebra haha. Men man måste träna en stund, Cecilia fick vara min guide innan jag äntligen fick in dem. 

Vänskap på andra sidan globen

Hej hej! Har en liten intressant historia att berätta. Internet är ett fantastiskt ställe. Att man faktiskt kan finna människor man kommer riktigt bra överrens med, som bor på andra sidan klotet? Fann Else via sociala medier och nätet, och nu är vi väldigt bra vänner?? Det är helt sjukt, men det har hänt igen.
 
Jag fick en ny följare på tumblr. Jag har extremt lite följare så jag märker direkt när någon ny har börjat följa mig HAHA. Blev lite nyfiken och gick in hans och såg en bild på honom. Okej, ska jag vara ärlig så var min första tanke; Fan va söt, måste stalka honom. Så ja, det gjorde jag. Delade mig av min nytt "stalkeroffer" till Else, hon tyckte detsamma och började skriva med honom, sen skrev jag och.... Sen skypade vi alla. Det kändes så konstigt och så spännande att prata med honom på riktigt. Så ja, vem var han? Han heter Chufue Jang, är 17 år och bor i Minnasota!
 
Ja, såhär kan det se ut när vi skypar. Vi har bara skypat ett par gånger, och redan planerar vi att han ska komma hit nästa sommar. Det är helt sjukt haha, men är sjukt taggad! Aldrig haft en amerikansk vän, so cool like omg.