Hello, how are you?

En bild från en dag då jag kände mig väldigt gullig. Önska jag hade energin att se ut så varje dag! Det är väldigt kul när man får se så man fantiserar, och cirkellinserna har verkligen hjälpt. Har till och med beställt ett till par som kommer när som helst, längtar!!!! Btw så är den jackan så mysig. Den är gjord i teddyflis och Jesus man går bara runt och tar på sig själv haha! 

This is amazing

Hej hej! Trodde jag skulle bli duktigare på att blogga, men sanningen är att jag är så stressad så jag vet knappt in och ut. Har bollat mellan träning, spexrep (<-- om ni inte visste så har jag fått en roll i årets spex, vilket är min skola stora musikal!! Skitkul!!) men det tar mycket tid. Hinner knappt träffa några vänner utanför skolan, tyvärr. :(
 
Men ska inte klaga, det är en väldigt kul produktion! Så i fredags gick jag och mina andra spexvänner på den årliga spexfesten. Det var sjukt kul. Dansrummet var helt crazy med rökmaskin och ljus. Så roligt! Dansade så mycket så nu ömmar min nacke, men det var de värt. Men innan vi åkte så käkade jag och Claudia sushi och kollade på Dexter, och hennes rum ger en nostalgikänslor varje gång man kliver in. 
Det var så kul och jag gillar verkligen alla som jobbar i årets spex, om ni är sugna att kika vad jag gör så kom på den offentliga föreställnignen den första November!!!!!!