Oförglömlig tid

Hej! Ja ni, vad har man gjort hela oktober? Jag har deltagit i någonting jag har fått sett i två år, nämligen Säg Spexet 2014. Jag trodde aldrig jag skulle få bli skådespelare, men ändå blev jag uttagen ur de 40 sökande. Jag hade ingen aning vad som skulle ske, men jävlar vad kul jag har haft. Jag har fått så många nya vänner och så mycket erfarenhet att jobba med andra. Jag blir så ledsen bara att veta att från och med nu är det bara 4 föreställningar kvar, sen är allt över. 
 
Lite blandade bilder från hela produktionen, men detta var första dagen av såkallade Spexveckan. Det invigdes med mcdonalds och mys i centralen. 
 
I början av veckan sa jag och Claudia; Nu jävlar blir det matlåda! Men nej, snarare; NU DRAR VI TILL DONKEN (som förövrigt ligger typ 500 m från min skola) Vet inte vad som hände med bilden till vänster men gillar bilden ändå. <3
 
Fick vara snygg i lördags också. Vi hade haft premiär och skulle ut och fira, men jag var sjukt mensig så kvällen blev kort tyvärr haha. :(
 
Och så avslutar jag med den här bilden. Mycket känslor i en bild ska jag säga. Det var här vi insåg att allting var snart över, och det är sjukt hur bra vi alla kom överrens. Vi kramades och det var till och med lite tårar. Om du går på Sundsta så rekommenderar jag verkligen att söka till Spexet, låter lite klischigt men det är bokstavligen talat One's in a life time experience!!!