My 3 minutes of fame

Hej hej! Vet ni om en cool grej som hände mig i sommar? Jag var med i ett Sydkoreansk variety show (<- basicly en talkshow men de kallas så där borta) och fick prata med två av medlemmarna från bandet Royal Pirates! Det var sjukt kul och jag var hur akward och pinsam som helst. Seriöst hade ingenting planerat, eller jo men allt jag hade planerat fick jag inte frågor på så jag bara.... sa de första som kom in i mitt huvud. Showen heter After School Club och hålls av Eric Nam, en solo artist i SydKorea. I showen så finns det en del som kallas Hangout, där fans från hela världen kan ansöka för att få skypa med sina favorit artister. Då kan man få prata med dem i någon minut och ställa frågor osv. Så ja, då kom jag med!
 
Detta är förövrigt den bästa screenshoten någonsin. Jag ritade en teckning åt Moon (han i skjortan) haha!
 
Jag kommer in cirka 45 minuter in, så jag är sista man ut! Som sagt jag är sjukt pinsam för att detta är princip mina idoler blablabla och jag älskar kpop blablabla!!!!!! 
 

Zankyou no terror - review

Hej! Jag har gått och blivit förkyld så har inte direkt fotat min vardag, så istället tänkte jag att jag kunde dela med mig om en anime som jag tycker alla anime-intresserade personer BÖR kolla. Den animen heter
Zankyou no Terror.
 
 
Låt oss börja med handlingen(tagen från en hemsida):
In an alternate version of the present, Tokyo has been decimated by a shocking terrorist attack, and the only hint to the identity of the culprit is a bizarre video uploaded to the internet. The police, baffled by this cryptic clue, are powerless to stop the paranoia spreading across the population.

While the world searches for a criminal mastermind to blame for this tragedy, two mysterious children—children who shouldn't even exist—masterfully carry out their heinous plan. Cursed to walk through this world with the names Nine and Twelve, the two combine to form "Sphinx," a clandestine entity determine to wake the people from their slumber—and pull the trigger on this world.

Karaktärer:
 
 Lisa Mishima
 
Lisa är mobbad i skolan, extremt. Hon har en psycho mamma som har väldigt svårt att vara ensam, sen vet man inte så mycket mer om henne. Jag ska inte säga så mycket mer, för annars skulle jag spoila.

Jag kan dock meddela att ni kommer tycka om henne. Jag gör i alla fall det, även om jag har väldigt svårt för karaktärer som är mesiga och klumpiga. de är oftast ivägen och gör ingen nytta för karaktärerna eller animen i sig själv, men Lisa ger lite extra spänning i det hela.
 
Touji Hisami(hans fejknamn) han går egentligen efter siffran Twelve.
 
Twelve jobbar bredvid Nine och behandlar honom som en storebror. Han livar upp animen med sin spraddlade personlighet, samtidigt som han är väldigt psykopatisk i sitt... sätt? Det är väldigt svårt att förklara, men han har två sidor av sig. Älskar karaktärer som är lite vrickade om man säger så?
 
Nine
 
Nine är som alla andra kallhjärtade osociala anime karaktärer. Men man finner tycke för honom såklart. Han är som sagt väldigt kall av sig och vill inte att någon ska störa deras arbete, men han tar allting med väldigt mycket ro. Det är det som får mig att gilla honom och Twelve så mycket. Oavsett vad som händer i deras plan så är de lugna och vet precis hur de ska hantera det.
 
 
Jag hade inga som helst förväntningar på den här animen. Jag hade bara hört från en youtuber att den skulle vara lovande, och jävlar vad han hade rätt. Detta kan vara årets anime. Jo, Attack on Titans är jävligt bra, men Zankyou no terror har något speciellt. Ingenting i den här serien lämnas till det uppenbara, det finns alltid frågor besvarars försiktigt i varje episode, men inte helt. Den håller dig på spänd hela tiden. Varje episode är en ny letråd till varför de gör som de gör, plus att du lär dig saker på vägen. Lisa håller saker fräscht genom att sätta saker i andra perspektiv än bara Nine och Twelves.
 
Jag har bara sett 7 episoder än så länge eftersom showen är fortfarande är i rullning, och att vänta en vecka mellan varje ÄR SÅ PLÅGSAMT! Så ja, det är den absolut bästa animen so far jag har sett, så om inte det får er att vilja kolla så vet jag inte vad. Hejdå!!

Detaljer - Five

Så jag har varit på rithumör den senaste tiden. Jag har insett att det är inom detta område jag vill jobba med i framtiden, så jag har försökt att rita så mycket som möjligt den senaste tiden. Men jag vill gärna dela med mig av ett tips till alla som ritar på ritplatta. Nu är jag verkligen ingen expert, men om någon har hjälp av mitt tips så är det kul!
 

Jo, när du har en idé i huvudet så börja rita direkt. Oftast brukar jag börja med vad jag tycker är roligast - ögonen. För börjar jag med någonting tråkigt som oftast är huvudet och kroppen blir jag frustrerad och lägger av, men om jag får rita ögonen först ser jag min vision mycket bättre.
 
Här är ett exempel hur en skiss kan börja. Jag har börjat att förstora min pensel, så det går snabbare att få fram det man har i huvudet. Har jag för smal så blir jag otroligt petig, vilket man inte behöver när man gör en skiss.
 
 
Såhär såg det ut när jag hade gjort linearten, stor skillnad eller hur? Det är när man gör line-arten som man  verkligen kan göra detaljerna man önskar. Jag testade lite färger men tyckte hon såg alldeles för dassig ut.
 
...Och här är nästan en helt färdig teckning. Ska lägga till lite effekter i photoshop och göra klart all skuggning. Om någon känner igen henne så applåder till dig, verkligen.